Z i n g   j e   Z e n !

Mantra Meditatie

RUST in je hoofd door ontspannen zingen en meditatieve stilte.

Aan het eind van de avond ben je ontspannen en meer in balans, oftewel: helemaal ‘ZEN’. Drukte en stress van de dag ben je kwijt en je voelt je weer opgeladen. 

Hoe het gaat? Door je stem te gebruiken in de meditatie, stem je letterlijk af op jezelf. Dit werkt als een innerlijke douche!

Het gaat er niet om hoe ‘mooi’ het klinkt, je zingt juist met je aandacht naar binnen gericht, in plaats van naar buiten. Zo kun je je eigen trilling weer voelen, waardoor je loskomt van alles wat niet bij jou hoort (drukte, spanningen enz). Bovendien laat je met jouw unieke stemgeluid horen wie je bent en zo kom je meer in je kracht. 

Je hoeft dus niet te kúnnen zingen! Iedereen is welkom om vrijuit en zonder inspanning te zingen.

We zingen klanken, mantra’s en liedjes uit allerlei culturen en tradities. In ieder geval allemaal liedjes die een positief effect hebben op je lichaam en geest en vaak in vreemde talen, van Portugees tot Sanskriet. Dat helpt je extra om uit je hoofd te komen en je niet bezig te houden met wát je zingt, maar echt te voelen in je lijf wat het doet (die innerlijke douche!). 

Tussendoor is er steeds een moment stilte, waarin je kunt (na)genieten van het positieve en kalmerende effect van het zingen 

Soms zing ik een liedje dat ik zelf heb geschreven en soms is er een geleide meditatie of dansen we. Als het goed voelt. Niets moet. Je hoeft niets te kunnen en je hoeft niet te presteren.

Ben jij nieuwsgierig? Of wil je het wel (weer!) eens proberen? Meld je dan gauw aan!

 

Praktische informatie

Zing je Zen!  Op donderdag*

* Er is op dit moment geen losse Zing je Zen avond gepland.

Op 5 september 2019 start een speciale meditatiecursus van 3 lessen rond het thema ‘Klanken en Mantra’s’. Zie ook de meditatie pagina voor meer informatie.

data: donderdag 5, 12 en 19 september 2019

tijd:  20.30 – 21.45 uur

locatie:  Laan van Meerdervoort 955 in Den Haag

meditatiekussens, stoelen, dekentjes etc: zijn aanwezig

kosten: 67* euro (incl thee en btw)

*Early bird: bij aanmelden en betaling vóór 18 aug 2019 betaal je maar 55 euro (incl btw en thee)

Aanmelden: mail naar: contact @ happysilence . nl (zonder spaties)
Bellen mag ook (of app je vraag en e-mailadres, dan beantwoord ik je via de mail): 06-1999 77 59 (niet voor acquisitie)

Na je aanmelding ontvang je via de mail alle details over de cursus en betaalgegevens.

Ja! Ik meld me aan! > 

MEDITATIE iets voor jou?

In 7 lessen ontdek je hoe je moeiteloos stil wordt,

hoe druk je ook bent.

Start nieuwe cursus:

donderdag 31 oktober 2019 van 19.00 – 20.15 uur.

Heerlijke avonden! Ik kom helemaal tot mezelf en ik merk dat ik me in mijn dagelijkse leven ook veel makkelijker laat horen.

Pauline

Mijn hoofd is vaak zo vol. Het zingen in combinatie met meditatie helpt mij om mijn gedachten te temperen en de dingen los te laten.

Carla

Nooit gedacht dat ik me zo vrij zou voelen om te zingen. En nooit gedacht dat ik daar zo blij en ontspannen van zou worden.

Monique

Het is fijn om gewoon te zingen zonder me bezig te houden met hoe het klinkt. Het helpt me om me weer met mezelf te verbinden en dat kan ik wel gebruiken, want in alle dagelijkse hectiek vergeet ik mezelf nogal eens!

Annelies

Ik kwam druk, moe en gestresst binnen. Het verbaasde me hoe snel ik dat allemaal kwijt was door de rust, ontspanning en het zingen. Ik ging heerlijk kalm naar huis.

Karlijn

Happy Silence

Den Haag

contact@happysilence.nl

kvk 50412019

Algemene Voorwaarden

Privacy- en Cookieverklaring

Copyright © 2018 Happy Silence

Ik ben Devi Taconis

Het is mijn missie om iedereen die last heeft van drukte en stress te leren hoe je afstemt op je eigen kracht en kalmte, zodat je ontspannen door het leven gaat.

Ook als je (hoog)gevoelig bent of snel overspoeld wordt door de drukke buitenwereld.