Workshop Creatieve Meditatie 

(Nog geen nieuwe data bekend) 

Meditatie

Kom op een ontspannen manier los van alles om je heen en alle drukte in jezelf.

 

Inspiratie

Ideeën en inzichten komen op vanuit de stilte in jezelf.

Creatie

Schilder vanuit deze stilte en inspiratie. Verras jezelf met nieuwe inzichten!

Wil jij:

 • Je creativiteit meer laten stromen?
 • Uit je hoofd komen in je natuurlijke flow?
 • Een ontspannen middag intuïtief schilderen vanuit meditatie?

Dan is deze workshop iets voor jou!

 

Kom in je natuurlijke FLOW

Ervaar in deze workshop hoe fijn het is om mee te gaan in de flow van het moment. Te ontdekken hoe je creativiteit gaat stromen als je de controle loslaat. 

Je komt los van je denken. Van oordelen. Van al het ‘moeten’. Van het doen. Van het presteren of je best doen. Je hoeft je niet bezig te houden met het resultaat, maar laat je verrassen door wat er spontaan ontstaat.

Zo ervaar je de vrijheid en ruimte om uitdrukking te geven aan (nieuwe) inzichten, verlangens, dromen en beelden. Wat in jou leeft wordt zichtbaar. Dit versterkt je innerlijke kracht en het vertrouwen in jezelf, om te laten zien wie je bent, gewoon zoals het is. Je hoeft niks te veranderen en dat geeft rust. 

 

Nooit gedacht dat ik zo creatief was, maar deze workshop heeft me laten zien en voelen wat er gebeurt als je het gewoon laat gaan en doet, zonder teveel na te denken. De inzichten die ik heb opgedaan helpen me om makkelijker los te laten en meer te genieten. Ik kan het iedereen aanraden!

Marion

 

Deze workshop gaat over:

 • Je creativiteit (her)ontdekken
 • Spanning en stress loslaten
 • Nieuwe inzichten en inspiratie
 • Afstemmen op jezelf
 • Controle en verwachtingen loslaten
 • Je niet bezighouden met het resultaat
 • Jezelf verrassen
 • Het niet hoeven te weten
 • Je eigen antwoorden vinden
 • Milder zijn voor jezelf
 • Je intuïtie de ruimte geven

 

Ik heb ontdekt dat je de stilte in jezelf altijd kunt opzoeken en zo kan ik in mijn eigen ‘flow’ blijven, wat er ook om me heen gebeurt. Dat kon ik na de workshop direct toepassen in mijn dagelijkse leven: ondanks dat ik in een (te) drukke omgeving was bleef ik rustig, lette ik niet op anderen en deed ik gewoon mijn ding. 

Michelle

 

Hoe ziet de middag eruit?

Het is een ontspannen middag voor jezelf! We doen verschillende intuïtieve en creatieve oefeningen.

Vanuit (geleide) meditatie gaan we schilderen. Je hoeft niet artistiek of creatief te zijn, wel open en nieuwsgierig!

Je gaat naar huis met nieuwe inzichten èn je eigen schilderij: een tastbare herinnering die je helpt om je steeds weer te verbinden met je speelsheid, luchtigheid, innerlijke wijsheid, rust en kracht.

 

Heerlijke ontspannen middag, waarbij ik even alles kon loslaten en mezelf weer voelen. Ik ben een echte controlfreak, maar door de meditatie-oefeningen en het schilderen merkte ik hoe makkelijk ik eigenlijk tot mezelf kan komen en me dan kan overgeven. Dat gevoel heb ik meegenomen en mijn schilderij helpt om me daaraan te herinneren als ik het weer even vergeet. 

Merel

 

Praktische Informatie

Datum:  nog geen nieuwe data gepland

Locatie:  in Den Haag

Heb jij interesse in deze workshop? Of wil je bv met een groep vriendinnen een ontspannen middag samen intuïtief schilderen? Laat het me weten!

MEER INFO > 

 

 

Wie ben ik?

Als je mij nog niet (zo goed) kent: Ik ben Devi Taconis, ‘Happy Silence’-expert. Ik weet als geen ander hoe je op een leuke en ontspannen manier kalm wordt en zo je eigen innerlijke kracht voelt. Dat noem ik afstemmen op jezelf. En als je weet hoe je dat doet, krijg je eindelijk de dingen gedaan die voor jou belangrijk zijn. Met zelfvertrouwen en plezier!

Als jurist weet ik hoe het is om je leven vanuit je hoofd te besturen: alles analyseren en beredeneren. En hoe lastig het kan zijn om uit je hoofd te komen en meer vanuit je gevoel, vanuit je hart te leven. Maar dát geeft veel meer voldoening, ontspanning en plezier. 

In de afgelopen 20 jaar heb ik mij verdiept in allerlei methoden om in balans te blijven, kalm en je eigen kracht te ontdekken en hoe je de kwaliteiten en talenten die je hebt kunt benutten in je dagelijkse leven. Het is mijn passie om anderen te leren dat je dit zelf kunt bereiken en dat dit niet zwaar of moeilijk hoeft te zijn. En zo ben je veel meer in balans en geniet je meer van je leven.

 

Hoe ik tot deze workshop Creatieve Meditatie ben gekomen?

Naast diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, heb ik bij De Kleine Tiki in Breda 3 creatieve jaaropleidingen gedaan: Kunstzinnig Dynamisch Coachen, Creatief Stemwerk en Creatief Stem en Lichaamswerk.

Hierin heb ik ervaren hoe waardevol het is als je leeft vanuit creativiteit en speelsheid. Het gaat niet om artistiek zijn, maar authentiek. Jezelf laten zien zoals je bent, zonder je in te houden, op een ontspannen manier geeft zoveel rust en ruimte!

Werken met creatieve vormen, of het nou schilderen, zingen, dansen of schrijven is, werkt door in je hele manier van doen. Het laten stromen van je creativiteit zorgt ervoor dat je creatiever gaat denken, de dingen minder zwaar opvat en minder snel gestrest bent. Dat geeft rust in je hoofd en je bent meer in de flow!

Happy Silence

Den Haag

contact@happysilence.nl

kvk 50412019

 

Algemene Voorwaarden

Privacy- en Cookieverklaring

 

Copyright © 2018 Happy Silence