” Volledig jezelf zijn, ontspannen in je kracht staan.

Luchtig, lachend en in je element. Hoe doe je dat?

Voor mij een ontdekkingstocht van ruim 20 jaar, vele cursussen en opleidingen en een hoop ervaringen.

NU weet ik hoe je ‘happy silence’ bereikt.

Anderen helpen dit ook te ontdekken, dát doe ik het allerliefste. 

Devi Taconis

Devi Taconis
Ik ben Devi Taconis, Happy Silence Expert

Ik weet als geen ander hoe je op een leuke en ontspannen manier kalm wordt en zo je eigen innerlijke kracht voelt.

Moeiteloos weer afstemmen op jezelf.

En als je weet hoe je dat doet, krijg je eindelijk de dingen gedaan die voor jou belangrijk zijn. Met zelfvertrouwen en plezier!

Hoe het ooit was

Als kind was ik verlegen. Ik leerde al snel dat gevoelig zijn niet stoer is. Dus stopte ik mijn gevoel weg en bestuurde ik mijn hele leven vanuit mijn hoofd. Situaties analyseren, dat kon ik als de beste. Ik werd er zelfs zo goed in dat mijn hoofd niet meer te stoppen was: mijn denken ging altijd maar door.

Leren ging me goed af en zo ik ging rechten en talen studeren. Leuke studie, veel geleerd en een mooie ‘mr’ titel gekregen, maar toen ik daarna als jurist ging werken gaf mij dat geen voldoening. Het voelde gewoon niet goed.

 

Inmiddels is er veel veranderd

Ik ging naast mijn kantoorbaan op zoek naar manieren om uit mijn hoofd te komen. Ik volgde allerlei cursussen, workshops en opleidingen. Van healing tot stembevrijding, creatieve coaching, yoga, meditatie, mindfulness en nog veel meer.

Door die ontdekkingstocht weet ik nu wat wel en niet werkt. Wat goed voelt, praktisch is en nog leuk ook. Het leven is al serieus genoeg, ik wil juist plezier en ontspannen leven.

Mijn leven ziet er nu zo anders uit, dat had ik nooit durven dromen! Door mijn hart te volgen en te vertrouwen op mijn eigen gevoel en intuïtie doe ik nu wat ik het liefste doe. 

 

Ik geloof …

Dat de wereld veel leuker en lichter is als steeds meer gevoelige mensen vanuit innerlijke rust hun kracht en licht laten zien.

 

Het is mijn missie …

Om iedereen die last heeft van drukte en stress te leren hoe je afstemt op je eigen kracht en kalmte, zodat je ontspannen door het leven gaat. Ook als je (hoog)gevoelig bent of snel overspoeld wordt door de drukke buitenwereld.

 

Mijn kracht is …

Dat ik mijn gevoeligheid en intuïtie combineer met mijn analytische vermogen. Op een zachte manier ga ik direct naar de kern van het probleem of de pijn. Door bewustzijn kan een gevoel geheeld worden en komt er ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Luchtig en diepgaand tegelijk.

 

Happy Silence

Ik kan jou helpen hoe jij Happy Silence kunt ervaren: kalm worden van binnenuit en in die kalmte je innerlijke kracht voelen. Dat geeft je een intens gevoel van geluk en plezier. Wat je ook doet en waar je ook bent.

Ben jij benieuwd hoe ik jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan!

 

 

Elke ochtend een moment voor mezelf nemen ...

Dat heeft mijn leven veranderd. Als ik dat niet doe ben ik binnen de kortste keren mezelf kwijt. Door bewust even helemaal terug te komen bij mezelf voel ik mijn eigen kracht en weet ik weer wat ik wil. Ik ben minder afgeleid door mijn omgeving en zo verloopt mijn dag totaal anders.

Meditatie

Happy Silence

Den Haag

contact@happysilence.nl

kvk 50412019

 

Algemene Voorwaarden

Privacy- en Cookieverklaring

 

Copyright © 2020 Happy Silence

CV Devi Taconis

Wil je meer weten over mijn ervaring en opleidingen?

Kijk dan op mijn Linkedin profiel.