HSP Training  

Als je hooggevoelig bent kan het omgaan met alle drukte en prikkels die dagelijks op je afkomen een hele uitdaging zijn.

Hoe behoud je je energie en blijf je in je kracht?

In deze één-op-één training krijg je praktische manieren aangereikt, waardoor jij als hooggevoelige ieder moment kunt terugkeren naar jouw innerlijke rust en kracht.

Ik neem je stap voor stap mee, zodat je met meer gemak leeft. Je kunt moeiteloos ontspannen en je wordt niet langer overspoeld door je omgeving, alle drukte en al het ‘moeten’. 

HSP Training

Resultaten

Wat je o.a. van deze training kunt verwachten:

 • je leert dat hooggevoeligheid jouw kracht is en hoe je dit kunt benutten
 • je weet hoe je bij jezelf kunt blijven in elke situatie
 • je wordt niet meer overspoeld door alles wat op je afkomt, maar je hebt zelf de regie over je leven
 • je maakt je eigen keuzes, in lijn met wie jij bent en wat bij jou past
 • je weet hoe je jezelf snel weer kunt opladen als het toch even teveel is geweest
 • je gaat naar huis met een concrete actielijst en handige tools, zodat je weet wat je kunt doen (of laten!) om te ontspannen, uit je hoofd te komen en weer terug te komen bij je innerlijke rust

Hoe ziet de training eruit?

 • Omdat het een één-op-één training is kunnen oefeningen worden afgestemd op jouw behoefte, zodat het helemaal aansluit bij jouw wensen en wat jij nodig hebt om ontspannen in je kracht te komen.
 • We beginnen met een intakegesprek, waarin we ingaan op jouw situatie. Hierin bespreken we oa. waar jij tegenaan loopt en waar je het meeste last van hebt, zodat ik daar in het programma extra aandacht aan kan besteden.
 • Dan volgt een 3-stappen training, bestaande uit 3 delen van elk ongeveer 2 uur, waarin we de volgende stappen zullen doorlopen:

In stap 1 krijg je inzicht in je energiehuishouding en je leert hoe je op een ontspannen manier kunt afstemmen op jezelf, zodat je weet hoe je eenvoudig tot rust komt en je weer kunt opladen.

In stap 2 krijg je meer bewustzijn over je kwaliteiten en valkuilen en hoe je deze kunt inzetten, zodat je meer in balans bent.

In stap 3 leer je om jezelf makkelijker te laten zien en horen in je dagelijkse leven: je mening of grenzen aangeven en ook wat je kunt doen als je toch overprikkeld bent of iets teveel hebt gedaan. 

 

 • We sluiten de training af met een persoonlijk follow-up gesprek, waarin we bespreken hoe het gaat en wat je nog nodig hebt, zodat je zelf de volgende stap kunt zetten.  

Praktische informatie

 • De gehele training bestaat uit totaal 5 afspraken. Deze plannen we in overleg over een periode van 5-10 weken
 • Als we starten met een gratis kennismakingsgesprek, dan is dit tevens het intakegesprek. We gaan vervolgens direct van start met de eerste stap.
 • Locatie: Den Haag, goed bereikbaar met het OV en gratis parkeren
 • Kosten: 325 euro  (zakelijk tarief op aanvraag)
 • Koffie, thee en water zijn bij de prijs inbegrepen

Wil je direct beginnen of heb je een vraag?

Wil je niet langer wachten en het liefst NU meteen aan de slag?

Laat het me weten, dan plannen we op korte termijn het intakegesprek in!

Twijfel je nog of heb je een vraag? Neem dan ook gerust contact met me op!

Ervaringen

Na een burnout diagnose en behoefte aan meer kalmte, heb ik eerst de HSP training gevolgd. Dat was een fijne start en van daaruit heb ik 5 coachingssessies gedaan.

Het heeft een groot deel van mijn leven veranderd. Ik gebruik de aangereikte tools de hele dag door!

Ik heb geleerd hoe ik meer rust kan nemen en tijd voor mezelf, vooral na activiteiten.

Ik heb diverse oefeningen meegekregen van Devi om tot mezelf te komen en ik heb gemerkt dat ik vanuit ontspanning veel blijer ben en meer geniet, ook tijdens en na lastige momenten.

Het was fijn om te weten dat ik dus niet de enige ben, dat mijn klachten herkenbaar zijn en dat je er wat aan kan doen!

Devi heeft alle begrip en neemt ruim de tijd voor je. Ze had tools en oefeningen voor alles waar ik tegenaanliep.

Susan

Op aanraden van een goede vriendin heb ik de training bij Devi gevolgd, omdat ik erg graag manieren wilde leren hoe ik rust in mijn hoofd krijg en ontspannen blijf in mijn dagelijkse leven.

Ik was verbaasd dat het zo makkelijk kan zijn om kalm te worden! Niet alleen mijn lichaam voelde ontspannen, de oefeningen maakten mijn ‘mind’ ook kalm.

Zelfs mijn gedachten werden stil en ik voelde een kalme tevredenheid die ik lang niet meer gevoeld had. Ik werd er zo blij van.

Het fijne is dat ik met de inzichten en door de methode van Devi onmiddellijk thuis kan beginnen om ervoor te zorgen dat ik dit fijne gevoel en deze ‘peace of mind’ houd of weer terugvind als het nodig is.

Sanja

Ik had veel last van het feit dat ik hooggevoelig ben en ik wist niet hoe ik dat zelf zou kunnen veranderen.

Door de HSP training heb ik geleerd hoe ik beter voor mezelf kan zorgen, voor ik de drukke buitenwereld inga. Zo blijf ik meer mezelf en kan ik ook tussendoor rust in mezelf vinden.

Nu ervaar ik dat de drukte maar een stukje van alles is. Het beheerst niet langer mijn leven.

Wat ik fijn vind aan de benadering van Devi is dat ik me echt begrepen voel. Ze straalt rust uit en kijkt echt waar ik baat bij heb. Ik kan deze training dan ook zeer aanbevelen!

Becky

Happy Silence

Den Haag

contact@happysilence.nl

kvk 50412019

 

Algemene Voorwaarden

Privacy- en Cookieverklaring

 

Copyright © 2020 Happy Silence

Ik ben Devi Taconis

Het is mijn missie om iedereen die last heeft van drukte en stress te leren hoe je afstemt op je eigen kracht en kalmte, zodat je ontspannen door het leven gaat.

Ook als je (hoog)gevoelig bent of snel overspoeld wordt door de drukke buitenwereld.