Devi Taconis Intuitief Coach Den Haag Happy Silence

Ervaringen  

Wat brengt intuïtieve coaching je? 

Wat voor resultaten kun je verwachten? 

Lees hier enkele persoonlijke ervaringen. 

Misschien herken jij jezelf wel? 

Happy Silence Praktijk Intuitieve Coaching Den Haag

Happy Silence HSP Training Testimonial Sanja

Op aanraden van een goede vriendin heb ik de training bij Devi gevolgd, omdat ik erg graag manieren wilde leren hoe ik rust in mijn hoofd krijg en ontspannen blijf in mijn dagelijkse leven.

Ik was verbaasd dat het zo makkelijk kan zijn om kalm te worden! Niet alleen mijn lichaam voelde ontspannen, de oefeningen maakten mijn ‘mind’ ook kalm.

Zelfs mijn gedachten werden stil en ik voelde een kalme tevredenheid die ik lang niet meer gevoeld had. Ik werd er zo blij van.

Het fijne is dat ik met de inzichten en door de methode van Devi onmiddellijk thuis kan beginnen om ervoor te zorgen dat ik dit fijne gevoel en deze ‘peace of mind’ houd of weer terugvind als het nodig is.”

Sanja

 

Testimonial Manon intuitieve coaching

Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Beslissingen neem ik nu ook op gevoel, in plaats van alleen maar praktische argumenten.

De coaching sessies bij Devi hebben ervoor gezorgd dat ik balans heb gevonden tussen druk/spanning en rust/ontspanning.

Bovendien zorg ik nu beter voor mezelf, weet ik dat ik ook wel eens lief voor mezelf mag zijn en niet continue hoef te presteren.

Ik voelde me vanaf moment één thuis en veilig bij Devi, ik kon mezelf zijn en al mijn emoties de vrije loop laten.

Ik heb gelachen, gemediteerd, gepraat, gehuild, gezongen, gehumd en alles in dezelfde rustige sfeer waarin verleden en heden samen kwamen.

Kwartjes konden rustig vallen en vielen ook, soms linksom en anders rechtsom. Ik gun iedereen deze begeleiding!”

Manon

 

“Al jaren ben ik bezig met allerlei cursusen enz om mezelf te helpen om uit een ‘stilstaand leven’ te komen en om anders op dingen te reageren. Ik wilde daar uit.

Er was nog een drempel die ik voor mijn gevoel over moest om daar te komen. Al wist ik niet echt wat dat “daar” dan precies was.

Ik wist dat je ook coaching doet en na een gesprek met jou (was fijn dat dat snel kon) was de keus snel door mij gemaakt, ook door het lezen van je reviews. Allemaal zeer positief, al had ik wel zoiets van “Ja, ja zo groot zal het verschil voor mij wel niet zijn.” Jij hebt vol vertrouwen gezegd dat je me kon helpen met wat ik wilde….ik geloofde dat op dat moment niet helemaal.

Ik kan zonder meer stellen dat de coaching mij veel en veel meer gebracht heeft dan uit ons gesprek en uit de reviews leek mogelijk te zijn.

Wat de coaching mij (tot nu toe) heeft opgeleverd? Alles wat ik nodig had en nog veel meer 🙂
Dat ik opmerkzaam ben voor de wereld om me heen, de veranderende kleur van bladeren aan de bomen zie, in een mooie wolk iets zie, blijdschap voel bij het zien van een regenboog, het horen wat iemand echt zegt, de nieuwsgierigheid naar iets, de behoefte om mijn gevoel (creatief) te uiten.

Dezelfde situaties die eerst, irritatie/boosheid/ergernis opriepen dat die er nu niet meer zijn of wel zijn maar zonder die (negatieve) gevoelens. Het gevoel van open zijn (geen benauwd/opgesloten gevoel van binnen), de glimlach die veel om mijn mond ligt, de spanning die ik uit mijn schouders nek en rug wil ademen … en die er dan al helemaal niet meer blijkt te zijn. Ik denk dat als ik er voor ga zitten de lijst nog veel langer zal zijn.

Het grootste verschil is: dat ik nu voel dat ik vrij ben…. vrij in mezelf.

De invloed van de coaching op mijn dagelijks leven is enorm. Wat ik van je geleerd heb is dat een reactie, ook al zou ik het anders willen, ook goed is op dat moment,  waardoor een bepaalde krampachtigheid in mij er niet meer is. Het herkennen van situaties en patronen en dan de mogelijkheid hebben om anders te reageren. Of tot de ontdekking komen dat die situatie zich ineens niet meer voordoet.

Het met een blij gevoel over straat lopen en open zijn, waardoor ik me bewust ben van alles om me heen. Op een of andere manier hoor ik mensen in een gesprek, ik hoor hèn. Waardoor ik kan reageren op wat zij zeggen ipv daaraan voorbij te gaan. Het niet meer genoegen nemen met gedachteloos uren te swipen op mijn telefoon waardoor ruimte ontstaat voor andere misschien nieuwe dingen en zelfs ruimte voor verveling.

Zou ik de coaching aanraden?
Absoluut, jazeker. Iemand kan zich niet voorstellen wat het kan brengen. En grappig genoeg iemand kan het je ook niet van te voren uitleggen. Gewoon doen, hoe sceptisch/achterdochtig je ook bent!

Je humor, je to-the-point opmerkingen en samenvattingen van wat ik vertelde, je vragen waar ik van ging nadenken, de woorden die je soms zei, die voor mij een eye opener waren, je manier van ruimte creëren waardoor ik de ruimte kon nemen om mee te gaan in een meditatie of oefening, hebben er allemaal mede voor gezorgd dat de drempel weg is (mijn gehoopte doel van te voren) en dat ik me vrij voel… in mezelf… voor mij het ultieme waarvan ik nooit had kunnen denken dat het mogelijk zou zijn. Je hebt meer dan waargemaakt dat je me kon helpen voor mijn 58e verjaardag :)”

Monique

 

Happy Silence Intuitie coaching 

Ik werk zelf als coach en merkte dat mijn energie aan het eind van een werkdag op was. Eerst heb ik de meditatiecursus bij Devi gevolgd en dat leverde me veel rust op.

In de rust merkte ik dat er emoties waren die ik niet kon plaatsen. Erover nadenken hielp me niet verder, toen heb ik Devi gevraagd mij te coachen.

Per sessie kon ik een vraag inbrengen. Mijn vragen werden steeds persoonlijker en ik kon me kwetsbaar opstellen.

Devi heeft veel coachingstools in haar “koffertje”, die ze op het juiste moment inzet . Ze observeert, luistert en voelt me intuïtief heel goed aan en kan snel schakelen.

Ze leerde me hoe ik mezelf op verschillende manieren kan opladen en mijn energie kan bewaren. Hoe ik me kan uiten en hoe ik in verbinding sta met mezelf en anderen. Ook heb ik aan mijn lichamelijke klachten gewerkt en deze zijn minder geworden.

Devi geeft je heel veel in handen om zelf mee verder te gaan en zelf in je kracht te komen en te blijven.”

Mieke

 

Happy Silence Intuitie coaching

De coaching heeft me bewuster gemaakt en ik heb meer kennis gekregen over mezelf.

Ik werd oa overspannen omdat ik mijn grenzen niet goed kon aangeven door mijn hooggevoeligheid. Daarnaast ben ik erg perfectionistisch en liet ik me leiden door verwachtingen, mijn eigen onzekerheid en controle’dwang’.

Ik ben me nu hiervan bewust en waak voor mijn eigen grenzen. Ook als ik een keer terugval in mijn oude patronen voel ik wat ik nodig heb en kan ik beter voor mezelf zorgen.

Devi is spiritueel en combineert dit met ‘aardse psychologie’. Ze is niet zweverig, maar nuchter en ik denk dat veel mensen zich hier prettig bij voelen. Ik heb de coaching al aangeraden aan een vriendin.”

Anouk

 

Happy Silence Intuitie coaching 

Devi heeft alle begrip en neemt ruim de tijd voor je. Ze had tools en oefeningen voor alles waar ik tegenaanliep.

Na een burnout diagnose en behoefte aan meer kalmte, heb ik eerst de HSP training gevolgd. Dat was een fijne start en van daaruit heb ik 5 coachingssessies gedaan.

Het heeft een groot deel van mijn leven veranderd. Ik gebruik de aangereikte tools de hele dag door!

Ik heb geleerd hoe ik meer rust kan nemen en tijd voor mezelf, vooral na activiteiten.

Ik heb diverse oefeningen meegekregen van Devi om tot mezelf te komen en ik heb gemerkt dat ik vanuit ontspanning veel blijer ben en meer geniet, ook tijdens en na lastige momenten.

Het was fijn om te weten dat ik niet de enige ben, dat mijn klachten herkenbaar zijn en dat je er wat aan kan doen!”

Susan

 

Happy Silence Intuitieve Coaching Testimonial Conny

Vanaf het moment dat ik binnenkwam, kwam er een rust in en om me heen.

Door de rust en warmte die Devi uitstraalt vond ik het makkelijk mezelf bloot te geven en open te praten over de strubbelingen waar ik mee zat. De manier waarop zij hiermee omging vond ik echt heel prettig.

Ze straalt zo’n oordeelloosheid uit en gaf mij de ruimte te praten en bood mij vrij snel een andere kijk op de zaken. Dit was voor mij zeer verhelderend.

Vanuit verschillende invalshoeken gaf ze mij oefeningen om uit mijn hoofd te gaan. Deze oefeningen waren heel fijn om te doen en boden ook direct resultaat.

Ze geeft mij echt het gevoel dat ze gaat voor de beste oplossing voor haar client. Haar rust, professionaliteit en enthousiasme gaven mij het gevoel dat ik mezelf open kon stellen.”

Conny

 

Intuitieve Coaching Den Haag

Ik wilde graag beter leren omgaan met mijn energie, omdat ik na een dag werken of na een sociale activiteit zó moe was, dat ik mezelf ging afsluiten.

Mijn grootste inzicht is dat ik een ander niet nodig heb om bij mezelf te blijven en dat ik in een relatie balans kan houden op energetisch vlak, door bewust te zijn van mijn eigen energie en hoe ik deze inzet bij een ander. Dat heb ik in de oefeningen met Devi ervaren. Het was echt bijzonder om dat zo sterk te voelen.

In de begeleiding heb ik steeds het gevoel gehad alles te kunnen delen. Het lukte me om me open te stellen en dingen aan te gaan, ook als ik soms weerstand voelde. Ik vind het een talent van Devi dat ze goed aanvoelt wat nodig is en ze flexibel is in het inzetten van oefeningen.

Ik zou de begeleiding van Devi aanbevelen, vooral als je hooggevoelig bent, omdat het je veel kan brengen en je ervaart dat HSP zijn vooral iets moois is en niet altijd een last.

Veronique

 

Happy Silence Intuitieve coaching testimonial

De coaching van Devi heeft me veel rust gegeven. De tips en oefeningen die ik heb geleerd pas ik toe in mijn dagelijks leven en mijn manier van denken is in positieve zin veranderd.

Ik voelde me niet geaard en ik had last van depressieve gevoelens.

Ik ben erg geholpen met mijn persoonlijke situatie. Ik kreeg daar specifiek de tips voor. Ik voel me nu veel krachtiger.

Mijn ervaring bij andere psychologen / therapeuten was dat ik het heel onpersoonlijk vond. Bij Devi krijg je veel meer persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw behoeften.

Ik heb alle ruimte gehad om mijn verhaal kwijt te kunnen en vragen te stellen en Devi voelde goed aan wat ik nodig had. Ik vond de begeleiding dan ook erg fijn en zou de coaching zeker aanbevelen.

Cathy

 

Intuitieve Coaching Den Haag

Door de HSP training heb ik geleerd hoe ik beter voor mezelf kan zorgen, voor ik de drukke buitenwereld inga. Zo blijf ik meer mezelf en kan ik ook tussendoor rust in mezelf vinden.

Ik had veel last van het feit dat ik hooggevoelig ben en ik wist niet hoe ik dat zelf zou kunnen veranderen.

Nu ervaar ik dat de drukte maar een stukje van alles is. Het beheerst niet langer mijn leven.

Wat ik fijn vind aan de benadering van Devi is dat ik me echt begrepen voel. Ze straalt rust uit en kijkt echt waar ik baat bij heb. Ik kan deze training dan ook zeer aanbevelen!”

Becky

 

Happy Silence Intuitie coaching 

“Ik was op zoek naar een coach omdat ik meer controle wilde krijgen over ‘de flipperkast van prikkels’ gedurende de dag.

Als creatief persoon is het beheersen van de gedachtenstroom voor mij belangrijk. Door mij mee te laten sleuren met alles wat er gebeurt had ik last van spanningen, wat veel energie kostte.

Ik heb geleerd om de prikkels beter te beheersen, juist door mij er niet voor af te sluiten maar het vriendelijk waar te nemen.

Ik herken nu wanneer de spanning oploopt en kan nu een stap terugnemen. Ik heb de nodige ‘tools’ geleerd die een positieve invloed hebben op mijn leven.

De eerste stap vond ik wel moeilijk, maar het vrijblijvende eerste gesprek heeft me daarbij geholpen.

Voor mij als nuchtere Nederlander was deze stap best wel baanbrekend, maar dit is snel vervaagd door je persoonlijke aanpak en je praktische benadering van ‘daar kan ik wel wat mee’. Ik vond je begeleiding laagdrempelig en er was focus op items die zich voordeden.”

Raymond

 

Wil jij een persoonlijk gesprek?

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk – online – gesprek.

Een gratis kennismaking waarbij

jij kan vertellen waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken.

En ik geef jou mijn beste advies,

passend bij jouw situatie en bij wie jij bent.

Devi Taconis Intuitief Coach

Happy Silence

contact@happysilence.nl

kvk 50412019

 

Algemene Voorwaarden

Privacy- en Cookieverklaring

 

Copyright © 2024 Happy Silence