Engelen Reading 

 • Heb jij behoefte aan helderheid, steun of meer (zelf)vertrouwen?
 • Wil je inzicht in een gevoel of een situatie?
 • Is er een kwaliteit of vaardigheid die je in jezelf wilt ontwikkelen of versterken?

Dan is een engelen reading heel geschikt voor jou! Het zal je op weg helpen, helen en je voelt je krachtiger.

Ik werk met de energie van de engelen en help jou om hier zelf contact mee te maken. Er zijn vele engelen die ons helpen met precies datgene wat we nu nodig hebben. Het enige wat je hoeft te doen is je ervoor openstellen.

“Eerst geloven, dan zien.”, zo werkt het in dit geval: zodra je bereid bent je hart te openen voor de engelen, dan volgt de ervaring vanzelf.

Engelen Reading

Resultaten

Wat je o.a. kunt verwachten van een engelen reading:

 

 • dieper inzicht in je situatie of het vraagstuk waar je mee zit
 • een persoonlijke boodschap van de engel die jou steunt met datgene waar jij nu behoefte aan hebt
 • een gevoel van steun, begrip en vertrouwen
 • je ervaart meer rust en ruimte in jezelf
 • de engelen helpen je ook om je innerlijke kracht te versterken en meer zelfvertrouwen te voelen
 • je leert bovendien hoe je zelf contact met deze engelenenergie kunt maken

Speciale gave?

Ik geloof dat je geen speciale gave nodig hebt om met engelen te kunnen werken. Sterker nog: iedereen kan contact maken met engelenenergie. Als jij je ervoor openstelt, vanuit je hart, dan zul je steeds meer voelen en ervaren hoe je geholpen wordt. 

Veel mensen maken het communiceren met engelen heel groots en bijzonder. Plaatjes met schitterend licht en enorme vleugels kunnen heel mooi zijn, maar zijn ook een beetje misleidend. Meestal zijn de signalen namelijk veel subtieler. Daarom noem ik het graag ‘engelenenergie’, omdat dat voor mij aangeeft dat het om een vormloze energie gaat, waar iedereen zijn eigen beeld van kan ervaren. 

Tijdens de engelen reading nodig ik je dan ook uit om je verwachtingen (of oordelen!) los te laten en ervoor open te staan hoe ze zich aan jou kenbaar maken. De één ziet het voor zich, de ander voelt of weet het. Ik help je om steeds meer te gaan vertrouwen op jouw waarneming en jouw waarheid. 

Mijn benadering

Zelf verbind ik mij in eerste instantie met de engelenenergie via kleuren, die ik schilder. De boodschap die erbij hoort volgt dan daarop. Steeds weer ben ik verwonderd hoe prachtig en helder deze boodschap is!

Het heeft voor mij even geduurd voordat ik hierop ging vertrouwen. Mijn rationele denken wil namelijk graag weten hoe het zit en of iets ‘echt waar’ is. Doordat ik op een gegeven moment bewust ervoor gekozen heb om te onderzoeken wat er zou gebeuren als ik het niet invulde, ben ik meer gaan vertrouwen op mijn intuïtie. Sindsdien is de bevestiging voor mij steeds duidelijker door de positieve ervaringen die ik elke dag weer heb. En deze ervaring hoop ik in de reading ook aan jou mee te geven!

Praktische informatie

 • Een engelen reading duurt gemiddeld 60 minuten
 • Locatie: Den Haag (Vruchtenbuurt) goed bereikbaar met het OV en gratis parkeren
 • Kosten: 70 euro

 

Wil jij een persoonlijke engelen reading?

Maak nu een afspraak > 

Happy Silence

Den Haag

contact@happysilence.nl

kvk 50412019

 

Algemene Voorwaarden

Privacy- en Cookieverklaring

 

Copyright © 2020 Happy Silence

Ik ben Devi Taconis

Het is mijn missie om iedereen die last heeft van drukte en stress te leren hoe je afstemt op je eigen kracht en kalmte, zodat je ontspannen door het leven gaat.

Ook als je (hoog)gevoelig bent of snel overspoeld wordt door de drukke buitenwereld.